Læsegruppe

Kastelskirkens læsegruppe 

Vi mødes den sidste torsdag i hver måned om en bog, som vi alle har læst. Vi sidder med en kop kaffe/te eller et glas vin og taler i halvanden time om bogen og læseoplevelsen. I vores samtale om bogen udfolder og udvider vi den verden, som vi har mødt i læsningen. Alle kan være med, og vi har plads til flere om bordet. I vores læsegruppe handler det om at få de mange læsninger på bordet, så hvis du har lyst til at dele din glæde ved skønlitteratur med andre, så læs sammen med os.

Læsegruppen er startet af Maria Mejnertsen, der til møderne sørger for, at vi kommer godt rundt om de emner, som vi gerne vil tale om. Vil du vide mere eller melde dig til et møde, så skriv til Maria på mejnertsen@gmail.com. Tilmelding sker fra gang til gang.

Efter sommerferien bliver der to læsegruppemøder hver måned, det første vil være kl. 16.30-18, det andet kl. 18.30-20. Så bliver det muligt for flere at være med, og samtidig er mødekredsen overskuelig, og der er god taletid til alle.
Der er møder på følgende datoer (ikke alle torsdage er sidste torsdag i måneden):
  • Torsdag den 28. september. Vi læser Kazuo Ishiguros ‘Klara og solen’.
  • Torsdag den 26. oktober. Vi læser læse Carl Frode Tillers ‘Flugt’
  • Torsdag den 23. november

Vi har indtil videre læst: Christian Krachts ‘Eurotrash’, Rakel Haslund-Gjerrilds ’Adam i Paradis’, Lone Hørslevs ’Halvt i himlen’, Daniel Dalgaards ’Sfinx’, Sally Rooneys ’Skønne verden, hvor er du’, Eugen Ruges ’Metropol’, Niviaq Korneliussens ’Blomsterdal’, Josephine Klougarts ’Alt dette kunne du få’, Sergij Zjadans ’Og midt i alt dette går frontlinjen’, Shahrnush Parsipurs ’Frie oplevelser’, Sara Stridsbergs ‘Hunter i Huskvarna’ , Abdurazak Gurnahs ’Paradis’, ’Tillid’ af Hernan Diaz og Glenn Bechs manifest: “Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet” , Kerstin Ekmans ’Ulvespring’, Solvej Balles ’Om udregning af rumfang I’ og Auður Ava Ólafsdóttirs: Eden