Læsegruppe

Kastelskirkens læsegruppe

Vi mødes den sidste torsdag i hver måned om en bog, som vi alle har læst. Vi sidder med en kop kaffe/te eller et glas vin og taler i halvanden time om bogen og læseoplevelsen. Alle kan være med, og vi har plads til flere om bordet. I vores læsegruppe handler det om at få de mange læsninger på bordet, så hvis du har lyst til at dele din glæde ved skønlitteratur med andre, så læs sammen med os.

Læsegruppen er startet af Maria Mejnertsen, der til møderne sørger for, at vi kommer godt rundt om de emner, som vi gerne vil tale om. Vil du vide mere eller melde dig til et møde, så skriv til Maria på mejnertsen@gmail.com. Tilmelding sker fra gang til gang.

Næste læsegruppe er torsdag den 29. september kl. 16.30 til 18.

I september læser vi ’Pige, 1983’ af norske Linn Ullmann. Det er en roman, der med en næsten hypnotiserende skrift, forsøger at begribe hvordan man er blevet til den, man er (Lotte Kirkeby i Kristeligt Dagblad).

Vi har indtil videre læst: Rakel Haslund-Gjerrilds ’Adam i Paradis’, Lone Hørslevs ’Halvt i himlen’, Daniel Dalgaards ’Sfinx’, Sally Rooneys ’Skønne verden, hvor er du’, Eugen Ruges ’Metropol’, Niviaq Korneliussens ’Blomsterdal’, Josephine Klougarts ’Alt dette kunne du få’, Sergij Zjadans ’Og midt i alt dette går frontlinjen’, Shahrnush Parsipurs ’Frie oplevelser’, Sara Stridsbergs ‘Hunter i Huskvarna’ og Abdurazak Gurnahs ’Paradis’.