Læsegruppe

Kastelskirkens læsegruppe 

Vi mødes den sidste torsdag i hver måned om en bog, som vi alle har læst. Vi sidder med en kop kaffe/te eller et glas vin og taler i halvanden time om bogen og læseoplevelsen. I vores samtale om bogen udfolder og udvider vi den verden, som vi har mødt i læsningen. Alle kan være med, og vi har plads til flere om bordet. I vores læsegruppe handler det om at få de mange læsninger på bordet, så hvis du har lyst til at dele din glæde ved skønlitteratur med andre, så læs sammen med os.

Læsegruppen er startet af Maria Mejnertsen, der til møderne sørger for, at vi kommer godt rundt om de emner, som vi gerne vil tale om. Vil du vide mere eller melde dig til et møde, så skriv til Maria på mejnertsen@gmail.com. Tilmelding sker fra gang til gang.

Næste læsegruppe er torsdag den 26. januar kl 16.30-18, hvor vi begynder det nye år med at læse Kerstin Ekmans ’Ulvespring’.

Februars læsegruppe er torsdag den 23. februar kl. 16.30-18, hvor vi læser Solvej Balles prisvindende ’Om udregning af rumfang I’.

Vi har indtil videre læst: Rakel Haslund-Gjerrilds ’Adam i Paradis’, Lone Hørslevs ’Halvt i himlen’, Daniel Dalgaards ’Sfinx’, Sally Rooneys ’Skønne verden, hvor er du’, Eugen Ruges ’Metropol’, Niviaq Korneliussens ’Blomsterdal’, Josephine Klougarts ’Alt dette kunne du få’, Sergij Zjadans ’Og midt i alt dette går frontlinjen’, Shahrnush Parsipurs ’Frie oplevelser’, Sara Stridsbergs ‘Hunter i Huskvarna’ , Abdurazak Gurnahs ’Paradis’, ’Tillid’ af Hernan Diaz og Glenn Bechs manifest: “Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”.