Organist

Organist Johan Sigvard Jensen

E-mail: johansigvardjensen@gmail.com
Telefon 2083 8272

Jeg er født i 1984 i Haderslev og trådte mine kirkemusikalske barnesko som korsanger i Gl. Haderslev Kirke og Haderslev Domkirke.
Siden jeg flyttede til København som 19-årig, har jeg beskæftiget mig med kirkemusik: Først som studerende på Sjællands Kirkemusikskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, herefter som organist ved Hellerup Kirke (2010-15) og de to Østerbro-kirker Hans Egedes Kirke (2015-18) og Sions Kirke (2018-21).
I 2011-12 var jeg på et meget inspirerende studie- og arbejdsophold ved Den Danske Kirke i Paris, og gennemførte her et 2-årigt kursus i orgelimprovisation på Conservatoire de St. Maur hos den verdensberømte franske organist Pierre Pincemaille.
I sommeren 2021 blev jeg ansat som organist ved Kastelskirken og er ansvarlig for kirkens rige musikliv i samarbejde med vores musikmedarbejder Katja Grunth Larsen. Jeg spiller til gudstjenester, kirkelige handlinger og fællessang, planlægger kirkens traditionsrige månedlige Søndagskoncerter, og er dirigent for Kastelskirkens Kantori.
Jeg er gift med organist og korleder Maria Skuratovskaia Jensen, og sammen har vi Sofia og Victor på 7 og 3 år.

 

Læs om Kastelskirkens orgel her