Musikalsk legestue

Musikalsk legestue er en naturlig fortsættelse af vores hold med babysalmesang, det vil sige for de 1-2 årige. Her leges der med sange, salmer, remser og danse, og forældre eller bedsteforældre har mulighed for at være sammen med deres børn i et univers som kun musikken kan skabe.

Musikalsk legestue foregår tirsdage kl. 16.15, og nye hold begynder 16. august 2022.

Musikalsk legestue for hjemmepassere
Som noget helt nyt opretter Kastelskirken nu et formiddagshold for forældre der passer deres barn derhjemme. Vi leger, danser og synger både salmer og velkendte børnesange.

Musikalsk legestue foregår onsdage kl. 10, og nye hold begynder 17. august 2022.

Musikalsk legestue  ledes af Katja Grunth Larsen. For tilmelding og yderligere info: katjakastelskirken@gmail.com