Musikgudstjenester

Musikken vægtes højt til hver gudstjeneste, hvor organist og sangere støtter fællessangen og bidrager med sang og musik af høj kvalitet.

I løbet af året har vi gudstjenester, hvor musikken spiller en større rolle, f.eks. Allehelgens søndag, adventsgudstjeneste med De Ni Læsninger. Desuden gudstjenester hvor musikkorps fra Forsvaret eller Kirkens eget amatørkor, Kastelskoret, medvirker.

Søndag 7. november kl. 16
Alle helgens musikgudstjeneste med Kastelskirkens organist, vokalensemble og solist. Musik fra Duruflés Requiem, stilhed og oplæsning af navne på de mennesker, der er bisat eller begravet fra Kastelskirken det sidste års tid, gør denne gudstjeneste til noget helt særligt.

De ni læsninger
3.søndag i advent, 12. december kl. 10
Musikgudstjeneste med advents- og juletidens læsninger. Medlemmer af kastelskirkens vokalensemble synger arier fra Händels Messias, og organist Johan Sigvard Jensen spiller adventsmusik af Bach.