Verdens vigtigste bog – Foredrag ved Kristian Leth om Bibelen

Onsdag den 25. januar kl. 19
I podcastet “Bibelen Leth fortalt”, som du lige nu kan høre på P1, gennemgår musiker og forfatter Kristian Leth bibelen og dens betydning. Til januar kan du høre ham uddybe hvorfor han mener, at bibelen er verdens vigtigste bog og hvordan den påvirker os alle sammen, vores dagligdag, vores omgivelser og vores forståelse af os selv i verden.
Foredraget, som finder sted i Lutherkirken, Randersgade 3, arrangeres i samarbejde med Rosenvængets og Sankt Jakobs sogn. Fri entré.

LØRDAGSFOREDRAG
Lørdagsforedrag foregår på Kastellet, enten i Gl. Varmecentral eller i Parolesalen. Der vil være folk, der viser vej. Der serveres kaffe/te og scones og foredragene er gratis.

TIRSDAGSMØDE
Tirsdagsmøderne arrangeres i et samarbejde mellem Kastelskirken og Garnisonskirken og foregår  i Garnisonskirkens menighedslokale, Skt. Annæ Plads 4. Der serveres kaffe og kage og foredragene er gratis.

Klik på vores Lørdagsforedrag og Tirsdagsmøde i menu’en og læs mere om foredragene.