Søndagskoncert

Dato: 5. december 2021 kl. 16:00 - 17:00

JULEØNSKER – hvad du ønsker, skal du få

Vokalensemblet Dekorum synger julen ind med sange fra hjertet. Hver enkelt sanger i ensemblet har valgt deres yndlingsjulesang, og programmet består således både af smukke arrangementer af kendte og elskede juleklassikere såsom Peter Bruuns arrangement af Dejlig er jorden, Hugo Distlers fantasi over En rose så jeg skyde og Gene Puerlings jazzede udgave af Silent Night samt originale kompositioner af bl.a. Eric Whitacre, Tomas Luis de Victoria og William Walton. Og hvem ved, måske får publikum også deres julesangsønske opfyldt – fra alle os til alle jer.

Vokalensemblet Dekorum er en ambitiøs gruppe bestående af unge, erfarne korsangere. Med et erklæret mål om at være en skabende del af det danske musikliv arbejder koret for at bidrage med noget nyt og spændende ved hver eneste koncert.
Om det skabende består i opførelser af overset eller glemt musik, nye arrangementer af det kendte og elskede eller helt ny musik komponeret specielt til gruppen, varierer. Men fælles for det hele er en anderledes måde at præsentere klassisk kormusik på – i al beskedenhed.

NB! Til dette arrangement, skal du kunne fremvise gyldigt coronapas.